Canan Karatay’dan İftar ve Sahur için Bütün Vücudu Rahatlatan Tavsiye!

Posted by

ZEYTİNYAĞI VE KAHVE İÇMEK ÇOK ÖNEMLİ!

Prof. Dr. Canan Karatay “İftarda, bağırsakların iyi çalışması için mutlaka zeytinyağı ve kahve içmek çok önemli. Çorbadan sonra bir süre yemeyelim. Daha sonra o akşam ne yapıldıysa yenebilir. Sahura kadar bol bol su içelim.” açıklamasında bulundu.

KARATAY’DAN İFTAR VE SAHUR ÖNERİSİ!

İftar ve sahurda yaşanan sindirim prolemlerinin önüne geçmek için kritik tüyolar eren karatay, “iftar ve sahurda bol su içilmeli, işlenmiş, hazır ve paketli gıdalardan uzak durulmalı, şekerli ve gazlı içecekler tüketilmemeli ve sahura kalkmadan oruç tutulmamalı” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir